Meny Stäng

☆☆☆

Hem » Garagehus
 

Garagehus

Har du bestämt dig för att skaffa ett garage så att dina bilar kan stå säkert på natten? Det är en bra idé. Dels slipper din bil utsättas för onödigt väderslitage, vilket regn, vind och snö annars kan leda till, dels slipper du vara orolig för inbrott och skadegörelse. Om du vill passa på att slå två flugor i en smäll kan du välja ett garagehus med en övervåning som går att inreda till bostadsrum.

 

Garage Eddie - 29,5 m²

Garage Eddie - 29,5 m²
47 295 kr

Garage Elvira - 40,5 m²

Garage Elvira - 40,5 m²
56 395 kr

Garage Dagny - 17 m²

Garage Dagny - 17 m²
23 795 kr

Garage Gertrud - 16,2 m²

Garage Gertrud - 16,2 m²
28 095 kr

Garage Kristina - 20,5 m²

Garage Kristina - 20,5 m²
34 095 kr

Garage Vilda - 31 m²

Garage Vilda - 31 m²
54 395 kr

Garage Folke - 19,5 m²

Garage Folke - 19,5 m²
33 295 kr

Garage Omar - 33 m²

Garage Omar - 33 m²
56 795 kr

Garage Alice - 33 m²

Garage Alice - 33 m²
47 495 kr

Garage Andre 28,5 m²

Garage Andre 28,5 m²
72 595 kr

Garage Bengt - 19,5 m²

Garage Bengt - 19,5 m²
31 095 kr

Garage Andre 21,5 m²

Garage Andre 21,5 m²
63 595 kr

Garage Martha - 27,5 m²

Garage Martha - 27,5 m²
37 995 kr

Garage Estrid - 20,5 m²

Garage Estrid - 20,5 m²
36 895 kr

Garage Casper - 25 m²

Garage Casper - 25 m²
38 595 kr
 

Smart lösning med garagehus

Trångboddhet är inte alls ovanligt och även den som bor i villa kan uppleva att rummen är för få. Kanske har familjen fått fler medlemmar sedan bostaden köptes eller så har någon av er fått ett jobb som kräver tillgång till ett hemmakontor. Oavsett anledning så gäller det att fundera ut så smarta lösningar som möjligt. Att skaffa ett garagehus med kombinerat garage och bostadsdel är en smart idé. En faktor som gör den här lösningen extra fördelaktig är att det finns färdiga garagehus att köpa i byggsats. Dessa är prisvärda och enkla att montera, vilket gör att du sparar både tid och pengar. Vill du satsa på en ännu enklare lösning, om än något dyrare, finns det naturligtvis även nyckelfärdiga varianter att välja på.

Så kan övervåningen på garagehuset användas

Om du har bestämt dig för att ett garage med inredningsbar ovanvåning är precis vad du behöver så gäller det förstås att hitta en leverantör. När du väl har hittat en leverantör från vilken du planerar att köpa ditt garage, är det dags att välja modell. Antingen kan du välja en färdig paketlösning. Om du väljer en sådan, och det rör sig om ett garagehus som levereras i byggsatsform, kan du snart vara igång med monteringen. Därefter gäller det att fundera ut hur bostadsdelen på övervåningen ska användas. Det finns många alternativ och möjligheter.

En första tanke är naturligtvis att den inredningsbara övervåningen kan användas som bostad för familjens tonåring eller tonåringar. Där kan de bo, lite avskilt från övriga familjen. På så sätt får de det privatliv som de ofta brukar vilja ha, de kan få vara ifred, samtidigt som de också kan gå in till huset och umgås när de vill. En annan tänkbar användning är att inreda ovanvåningen på garagehuset som träningsrum.

Plats för maskiner och redskap

Här kan ni ha träningsmaskiner och redskap och det kan bli hit ni går för att köra ett tufft träningspass efter avslutad arbetsdag. Ni kan också välja att göra övervåningen på garaget till raka motsatsen, närmare bestämt en relaxavdelning. Här kan ni ha bad, bastu och avkopplingsrum.

Om någon av er ofta arbetar på distans kan ett hemmakontor vara bra att ha. Att placera detta i en separat byggnad är faktiskt en riktigt bra idé. Anledningen till att detta är klokt är att den som arbetar då kan lämna arbetet på kontoret när arbetsdagen är slut. Det blir då lättare att sätta gränser och skilja jobb från fritid. Detta kan annars vara ganska svårt för den som jobbar hemifrån, vilket ofta omnämns som en av få nackdelar med att arbeta från ett hemmakontor.